Korai vacsora
A korai vacsora a japánok étkezési szokásai közé tartozik. Ez egyrészt hagyományokhoz, másrészt pedig az egészségtudatos életmódhoz kapcsolódik. A korai vacsorázásnak több előnye is van, például lehetőséget ad arra, hogy az emésztőrendszer megfelelően működjön az alvás előtt, és hozzájárulhat az egészséges testsúly fenntartásához.A korai vacsorázás azt is lehetővé teszi, hogy a családtagok együtt étkezzenek, ami erősíti közöttük a kötelékeket.
Nincs „túlevés”
A japánok sosem eszik túl magukat, mert nagyin odafigyelnek a testsúlyukra és a fittségükre, hogy megőrizzék az egészségüket. Mindössze a teltségérzet 80%-ig esznek, ezt elérve be is fejezik. Ennek köszönhetően nem jellemző a hasfájás, az álmatlanság, és az anyagcsere zavarok. A szervezet nincs túlterhelve, így normálisan, egészségesen tud működni, panaszmentesen.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!