110 éves falusi krumplis pogácsa recept, amit szinte már egy háziasszony sem ismer
Ha egy igazán puha, omlós és ízletes pogácsára vágysz, akkor ezt a receptet nagyon szeretni fogod! A tésztáját a főtt burgonya teszi különlegesen selymessé, miközben a hajtogatásnak köszönhetően levegős és könnyed lesz. Nem kell hozzá semmilyen bonyolult technika, még kezdők is könnyedén elkészíthetik.
Ajánló: Ők a legőszintébb csillagjegyek. Nagyon szerencsés az életben akinek ilyen társa van
A legjobb benne, hogy ízlés szerint variálható: megszórhatod szezámmaggal, köménymaggal, vagy akár sajtot is reszelhetsz a tetejére. Hideg sütőben kezdjük a sütést, hogy a tészta még lágyabb és tökéletesen átsült legyen. Próbáld ki ezt a receptet, és garantáltan az egész család kedvence lesz!
Hozzávalók
- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg rétesliszt
- 3 dkg élesztő
- 1 dl étolaj
- kis bögre tej
- 1 mokkáskanál cukor
- 1 db tojás
- 2 db főtt burgonya
- 1 kis kanál só
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!