5 egyszerű tipp a tepsik és a sütőlapok tisztítására!
A tepsik konyhánk alapvető eszközei, hiszen a mennyei sült húsoktól kezdve a finom köreteken át egészen a habos-babos süteményekig szinte bármit megsüthetünk bennük. Viszont csak akkor tudjuk jól használni ezeket, ha mindig tiszták, és az előző sütés maradványai nem „díszelegnek” rajtuk. De vajon hogyan szabadulhatunk meg a tepsiken található piszkoktól és zsíroktól?
Van megoldás, ne aggódj!
A felgyülemlett koszt házi alapanyagokkal könnyedén eltávolíthatjuk. Alapvetően igaz, hogy a tepsik és sütőlapok tisztításához jó, ha kéznél van egy kis szódabikarbóna, ecet, hidrogén-peroxid, víz, mosogató szappan vagy mosószer, szivacsok és törlőkendők. Összegyűjtöttünk 5 házi praktikát a sütőlapok és a tepsik tisztitására. Mutatjuk, hogy mit hogyan csinálj!
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!