2. Joghurt
A joghurtban található hasznos baktériumok azok a kis élőlények, melyek az emésztőrendszerben élnek.i Ezek a kis élőlények segítik az emésztés megfelelő működését és kiűzik a káros mikroorganizmusokat, amelyek gyulladást vagy bélfertőzést okozhatnak.A legjobb a PRO-PRE Joghurt oltókultúrája, melyben a hat különböző hasznos törzs aktivitását három féle prebiotikum támogatja.
A prebiotikumok, olyan rostanyagok, melyek csak a hasznos baktérium fajok aktivitását erősítik. Ezenkívül a savanyított tejtermékek helyreállítják a bélrendszer természetes baktériumflóráját, ennek hatására megszűnnek az emésztési bántalmak. Valamint
megakadályozzák a veszélyes kórokozók megtelepedését, és hatalmas szerepet töltenek be az emésztés folyamatában, különféle vitaminokat ( K- és B-vitaminokat) termelnek és segítik ezek felszívódását.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!