Hirdetés

A győri karácsonyi vásárban árulta el az árus: ez a titka a tökéletes sült gesztenyének

A győri karácsonyi vásárban árulta el az árus: ez a titka a tökéletes sült gesztenyének
Hirdetés

A győri karácsonyi vásárban árulta el az árus: ez a titka a tökéletes sült gesztenyének

Karácsony a legszebb ünnep az évben ,ki ne szeretné ilyenkor a vásári forgatagot és a mennyei sült gesztenye illatát? De ha mégsem a vásárban ennéd ezt a finom csemegét, otthon is egyszerűen elkészítheted. Mutatjuk, hogy lesz tökéletes.

Novemberben általában már beköszönt a hideg idő és elkezdődik a karácsonyi hangolódás, amihez hozzátartozik (nekem mindenképp) a sült gesztenye. Sült gesztenyét árulnak lépten -nyomon vásárokban, piacokon, messziről érződik a mennyei, semmihez sem hasonlítható illata, viszont elég sokba kerül. Érdemes ezért otthon elkészíteni, hiszen jóval többet vehetünk a szupermarketben ugyan azért a pénzért. Szerencsére az elkészítése se bonyolult, de pár dologra figyelni kell. 

Ajánló: Így teleltesd a leghisztisebb növényt, a cikász pálmát

Már a vásárláskor kiderül jó lesz-e

Ha lehetőség van rá inkább zöldségesben vásároljunk gesztenyét, itt ugyanis te válogathatod, vagyis súlyra adják olyat és annyit veszel amennyi megfelel. Szupermarketben általában hálós, előre csomagolt gesztenyét árulnak, ezért ott nem lehet átnézni így azt kell megvenni amit beletettek. Tehát egy szónak is száz a vége a zöldséges a legjobb megoldás. Ott ki tudod válogatni a neked megfelelő méretű, szép fényes külsejű, kemény gesztenyéket. érdemes kicsit megrázogatni is hiszen ha kotyog a belseje nem lesz finom.Ha később szeretnéd megsütni (nem rögtön vásárlás után) ne nejlon zacskóba tárold mert befülled. 

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés