Hirdetés

Burgonyakrémleves, ahogy még nem kóstoltad: ez az egyetlen fűszer minden titka

Hirdetés

Burgonyakrémleves, ahogy még nem kóstoltad: ez az egyetlen fűszer minden titka

Egy egyszerű burgonyakrémleves is könnyedén különlegessé tehető, amennyiben olyan ízletes hozzávalókkal gazdagítod, amelyek tökéletesen harmonizálnak az alaprecepttel. Ezek az apróságok igazán ízletessé varázsolják ezt a klasszikus fogást.

Az 5 legfinomabb tökfőzelék recept, amiből mindenki duplán fog szedni

Lestyános burgonyakrémleves pirított dióval

Ahogy a neve is elárulja, két különleges hozzávalótól lesz különleges ez a leves: a lestyántól és a pirított diótól. Azonban van egy harmadik összetevő is, ami még gazdagabbá varázsolja a Vidék íze magazin receptjét – ez pedig a póréhagyma. Ezekből az egyszerű és olcsó alapanyagokból harmonikus, ízletes levest főzhetünk, amelyet elfogyaszthatunk ebédre és vacsorára egyaránt.

A Vidék íze magazin által megosztott recept a következő, amely elkészítéssel és főzéssel együtt mindössze 40 percet vesz igénybe.

A leves hozzávalói:

  • 60 dkg sárga burgonya
  • 2 evőkanál zsiradék
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1,5 l zöldségalaplé
  • Fél póréhagyma
  • Pár levél friss vagy 1 teáskanál szárított lestyán
  • Fehér bors
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 2 marék dió a tálaláshoz

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés