3. Kelta tengeri só
A kelta tengeri só egy egyedi változata a tengeri sónak, amelyet leginkább a Francia tengerpartoknál gyűjtenek be. Szürkés színéről ismerhető fel leginkább ez különbözteti meg a többi sótól, és egyike a legtermészetesebb sóknak. Nedves, szemcsés állagú és kifejezetten gazdag ásványi anyagokban. Alacsony nátriumtartalommal rendelkezik, így ha próbálod csökkenteni a nátriumbevitelt, ez a fajta só egy jó megoldás.
Ajánló: Az őstermelők titka: Ettől a módszertől 2 nap alatt megerősödnek a palánták szára!
A kelta só a sók közül a legmagasabb természetes magnéziumtartalommal rendelkezik, ennek köszönhető a rendkívül egyedülálló íze és hidratáló tulajdonsága. Finom só,ezért nagyon könnyen oldódik, és alkalmas a gyors ételek elkészítésére is, ahol gyors oldódásra van szükség.A kelta só olyan létfontosságú nyomelemeket tartalmaz, mint a cink, a vas és a réz, amelyek megerősítik a test védelmi mechanizmusát a fertőzések ellen.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!