Elkészítése
Szükségünk lesz 7 db tojásra, válasszuk szét a fehérjét és a sárgáját, hiszen a fehérje a krémhez fog kellene, a sárgája pedig a piskótához. A tojásfehérjét helyezzük hűtőbe, amíg nem használjuk fel.
Először a piskótát készítsük el. A tojássárgáját keverjük ki a cukorral és a vaníliával. Amint megfelelő eredményt értünk el, belekeverjük a vajat is. A kikevert tojáshoz adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és alaposan keverjük össze. Vegyünk elő egy tortaformát, amit mindenképp béleljünk ki sütőpapírral. A sütőt melegítsük elő 200 fokra és kb. 20 perc alatt süssük meg az alapot.
Amíg a piskóta sül, álljunk neki a krémnek. A zselatint be kell áztatni fél bögre szobahőmérsékletű vízbe. Vegyünk elő egy tálat, amibe tegyük bele a vajat és robotgép segítségével keverjük habosra. Öntsük bele a sűrített tejet és keverjük össze.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!