Apró trükk, amitől tökéletes lesz a répatorta
Ha szeretsz sütni és egy nagyon olcsó, gyors édességet készítenél, akkor ezt a receptet pont neked találták ki! A répatorta sokak meggyőződése szerint egy tavaszi süti,(hiszen húsvétkor előszeretettel készítjük) de érdemes azért ilyenkor a hideg téli időben is elkészíteni, hiszen különleges ízével bármikor bárkit elvarázsol!
Igazi adu ász ez a szuper répatorta
Nagyon puha és könnyű, omlós a tésztája és a nevével ellentétben egyáltalán nincs répa íze! Számos formában, változatosan elkészítheted és biztos, hogy aki megkóstolja nem fog tudni ellenállni neki. A répatorta igazi adu ász, ha kevés idő áll rendelkezésünkre sütni, viszont süteményre vágyik a család.
Érdekesség, érdemes elolvasni: 6 elfeledett tájétel recept, amit a dédink konyhája őrzött
Nagyon olcsón kihozható, ráadásul nagyon szuper
Előnye még, hogy nagyon olcsók a hozzávalók, és kezdő háziasszonyoknak is sikerélmény lesz megsütni. Egyszerűen készíts a hozzávalókból egy masszát majd tedd formába, és süsd meg – a répatorta nagyon finom önmagában is, még úgy is, ha nem készítesz hozzá krémet. Mutatjuk, hogyan készíts tökéletes répatortát!
Hogyan vásároljuk répát, melyik a jó?
A piacon vett répa legyen élénk narancsszínű, abban több karotin van. Levelestül árusított répa esetén figyeljünk az élénk zöld színű, fonnyadásmentes levelekre. – írják a szakértők.
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!