Hirdetés

Így készül a legfinomabb székelykáposzta, megérkezett a legeslegfinomabb recept

Így készül a legfinomabb székelykáposzta, megérkezett a legeslegfinomabb recept
Hirdetés

Nálam kuktában készül. A kuktát nem csak azért szeretem, mert jócskán lerövidül a főzési idő, de főképp azért, mert minden íz az ételben marad, így sokkal finomabb, mintha a konyhánkat gőzölögtettük volna tele az elfövő finomságokkal.

Hozzávalók:

  • 1,5 kg dagadó, vagy lapocka,
  • 1,5 kg vecsési savanyú káposzta
  • 1 nagy fej vöröshagyma, 2 ek. zsír
  • 1 tv. paprika
  • 1 hámozott paradicsom
  • 1 ek. törött bors
  • 5-6 db. babérlevél
  • 2 ek. fűszerpaprika, só

A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés