Hirdetés

Így készül a tökéletes karácsonyi rántott ponty

Így készül a tökéletes karácsonyi rántott ponty
Hirdetés

A panírozást a szokásos módon végezzük.

Előbb lisztbe, majd felvert tojásba, azután pedig morzsába forgassuk bele a halszeleteket. Érdemes a már panírozott halszeleteket egymás mellé tenni, mert egymás tetejére halmozva át nedvesedhet a panírunk.

Ezekre a részletekre is fontos figyelni

Egy olyan serpenyőt válasszunk a sütéshez, amiben fent maradnak az olaj tetején a szeletek, mert fontos, hogy ne érjenek le az edény aljára. Az olaj hőmérsékletére is figyeljünk, hogy legyen meleg, de ne legyen túlságosan forró. Ha beleszórunk egy kis lisztet, és az serceg az olaj tetején, akkor már biztosan elértük a megfelelő hőfokot. Ezután süssük aranybarnára a szeleteket, majd csepegtessük le róluk a zsiradékot. A legfinomabb még akkor ha frissen, forrón tálaljuk.

Ezeket olvastad már?

Erre a 7 csillagjegyre azt fogják mondani 2025-ben, hogy a szerencse fia

A szakértő elárulta, hogy miért tilos a reggeli kávéhoz tejet inni

Lehullik a szobai fikusz levele? Ez az egyszerű trükk 3-4 hét alatt megmenti!

2 / 2

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés