Hirdetés

Krémes, majonézes krumplisaláta: tökéletes köret húsok mellé

Hirdetés

Krémes, majonézes krumplisaláta: tökéletes köret húsok mellé

Az ünnepi készülődés során gyakran felmerül a kérdés, hogy mégis milyen köret kerüljön az asztalra? Ezúttal a hagyományos főtt vagy sült köretek helyett egy krémes, szláv ihletésű krumplisalátát ajánlunk, ami különleges ízvilágot hoz az ünnepi menübe.

Ez a krémes, zöldségekkel jól megpakolt krumplisaláta a szláv konyha egyik igazi kincse. Gazdag ízvilágával és lágy textúrájával tökéletesen kiegészíti az ünnepi húsételeket.

A saláta alapját apróra vágott krumpli, sárgarépa, savanyú uborka, főtt tojás, hagyma, borsó, sonka és majonéz alkotja. Az eredmény pedig egy finom köret, amely biztosan elnyeri a majonézes saláták kedvelőinek tetszését.

Ha valóban autentikus élményt szeretnél, cseréld le a bolti majonézt házi készítésűre!

Néhány csepp ebből az olajból és eltűnnek az egerek még a házad környékről is!

12 adaghoz szükséges hozzávalók:

  • 45 dkg gépsonka
  • 5 db tojás
  • 2 nagy sárga krumpli
  • 5 db ecetes uborka
  • 1 ek kapor (opcionális)
  • 35 dkg konzerv zöldborsó
  • 3 db sárgarépa
  • ½ db vöröshagyma
  • 12 dkg majonéz
  • 1 tk só
  • 1 tk bors

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés