Krémes, majonézes krumplisaláta: tökéletes köret húsok mellé
Az ünnepi készülődés során gyakran felmerül a kérdés, hogy mégis milyen köret kerüljön az asztalra? Ezúttal a hagyományos főtt vagy sült köretek helyett egy krémes, szláv ihletésű krumplisalátát ajánlunk, ami különleges ízvilágot hoz az ünnepi menübe.
Ez a krémes, zöldségekkel jól megpakolt krumplisaláta a szláv konyha egyik igazi kincse. Gazdag ízvilágával és lágy textúrájával tökéletesen kiegészíti az ünnepi húsételeket.
A saláta alapját apróra vágott krumpli, sárgarépa, savanyú uborka, főtt tojás, hagyma, borsó, sonka és majonéz alkotja. Az eredmény pedig egy finom köret, amely biztosan elnyeri a majonézes saláták kedvelőinek tetszését.
Ha valóban autentikus élményt szeretnél, cseréld le a bolti majonézt házi készítésűre!
Néhány csepp ebből az olajból és eltűnnek az egerek még a házad környékről is!
12 adaghoz szükséges hozzávalók:
- 45 dkg gépsonka
- 5 db tojás
- 2 nagy sárga krumpli
- 5 db ecetes uborka
- 1 ek kapor (opcionális)
- 35 dkg konzerv zöldborsó
- 3 db sárgarépa
- ½ db vöröshagyma
- 12 dkg majonéz
- 1 tk só
- 1 tk bors
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!