Ez az egyetlen meghökkentő hozzávaló teszi mennyeivé a krumplifőzeléket
A krumplifőzelék a magyar háztatrások egyik alapeleme. A fehér és piros változatban is elkészíthető főzelékünk, a tejfölös, majoránnás, babérleveles verziók párosításával sokak számára a kedvenc étel. Van viszont egy mód arra az esetre, ha el szeretnénk kerülni a tejfölt, helyettesíthetjük kefírrel, így még ecetre sem lesz szükségünk. Most felfedjük előttetek, hogy hogyan készíthetünk egy könnyedebb, de kiadós főzeléket!
Ajánló:
Sokkoló lista: a világ 6 legveszélyesebb étele között egy magyar kedvenc is ott van
Nem kell sok hozzávaló a tökéletes krumplifőzelék elkészítéséhez, de ha unjuk a hagyományost, és esetleg feldobnánk valamivel a klasszikus receptet, akkor cseréljük le a tejfölt kefírre. A kefír ráadásul számtalan területen segíti a testünket, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy segíti a bélrendszer és a bélflóra megfelelő működését, így érdemes belőle heti rendszerességgel fogyasztani, és valamilyen formában beiktatni az étrendünkbe.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!