Ez az egyetlen meghökkentő hozzávaló teszi mennyeivé a krumplifőzeléket 

krumplifőzelék
Krumplifőzelék fasírttal
Hirdetés

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 3 db babérlevél
  • 2 t.k. majoranna
  • fél fej vöröshagyma
  • 3 dl kefir
  • 2 e.k. liszt

Ajánló:

Hirdetés

11 zseniálisan egyszerű túrós süti – ezt tényleg bárki meg tudja csinálni

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Nagyon szerencsés az életben akinek ilyen társa van

Elkészítése:

A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk nagyjáből 3 centire, és egy fazékba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Belerakjuk a fél fej megpucolt vöröshagymát, a babérlevelet, a majorannát, majd ízlés szerint sózzuk, és addig felfőzzük, amíg a krumpli puhára nem fő.

Közben elkészítjük hozzá a habarást. A kefírt és a lisztet egy keverő, esetleg habverő segítségével csomómentesre keverjük. Igyekezzünk ténylegesen elérni a csomómentes állagot.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés