Hirdetés

Rendkívül egyszerű karamell szelet, óriási sikert aratott a családomban

Rendkívül egyszerű karamell szelet, óriási sikert aratott a családomban
Hirdetés

Tetejére:

0,5 l Hulala tejszín

Karamell:

  • 3 kiskanál karamellás pudingpor
  • 4 kiskanál kristálycukor
  • 4 kiskanál olaj
  • 2 dl víz

Ez is fontos lehet: Ez a sült, bécsi túrós palacsinta mindig nagyszerű választás a hétvégére

Elkészítés:

Első lépés a tojások szétválasztása, ha ez megvan a fehérjéket verd kemény habbá. A sárgáját keverd habosra a porcukorral, ezután mehet hozzá a liszttel elkevert sütőpor szép apránként, majd az olaj és a 3in1 kávék. Ha ezek már egyneművé váltak egy fakanál segítségével óvatosan keverd a masszához a felvert tojásfehérjéket. Sütőpapírral kibélelt tepsiben süsd készre 180 fokon.

Ha megsült a tészta tedd félre addig míg kihűl, készítsd el a karamellás krémet. A pudingokat a szokásos módon főzd meg ahogy a zacskón javasolják.Miután langyosra hűlt keverd hozzá a margarint, és simítsd rá a kihűlt tészta tetejére.

Ezután verd fel kemény habbá a Hulala tejszínt, majd kend rá a karamellás krém tetejére, nem kell, hogy sima legyen a felülete.

A karamellás pudingport, a kristálycukrot, az olajat és a vizet forrald fel, majd még melegen csurgasd a tejszínhab tetejére. Azonnal fogyasztható, nem kell várni vele.

Ajánlott recept: Így lesz tökéletes a bejgli, mióta így sütöm, nem reped, nagyon szép márványos

2 / 2

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés