Tetejére:
0,5 l Hulala tejszín
Karamell:
- 3 kiskanál karamellás pudingpor
- 4 kiskanál kristálycukor
- 4 kiskanál olaj
- 2 dl víz
Ez is fontos lehet: Ez a sült, bécsi túrós palacsinta mindig nagyszerű választás a hétvégére
Elkészítés:
Első lépés a tojások szétválasztása, ha ez megvan a fehérjéket verd kemény habbá. A sárgáját keverd habosra a porcukorral, ezután mehet hozzá a liszttel elkevert sütőpor szép apránként, majd az olaj és a 3in1 kávék. Ha ezek már egyneművé váltak egy fakanál segítségével óvatosan keverd a masszához a felvert tojásfehérjéket. Sütőpapírral kibélelt tepsiben süsd készre 180 fokon.
Ha megsült a tészta tedd félre addig míg kihűl, készítsd el a karamellás krémet. A pudingokat a szokásos módon főzd meg ahogy a zacskón javasolják.Miután langyosra hűlt keverd hozzá a margarint, és simítsd rá a kihűlt tészta tetejére.
Ezután verd fel kemény habbá a Hulala tejszínt, majd kend rá a karamellás krém tetejére, nem kell, hogy sima legyen a felülete.
A karamellás pudingport, a kristálycukrot, az olajat és a vizet forrald fel, majd még melegen csurgasd a tejszínhab tetejére. Azonnal fogyasztható, nem kell várni vele.
Ajánlott recept: Így lesz tökéletes a bejgli, mióta így sütöm, nem reped, nagyon szép márványos