Hirdetés

Erre esküsznek a falusi háziasszonyok, ettől a hozzávalótól lesz igazán szaftos a krumplis tészta

szaftos a krumplis tészta
Hirdetés

Általában magában fogyasztjuk, esetleg kovászos uborkával, de vannak, akik még tovább bolondítják, például reszelt sajttal a tetején. Most azonban egy olyan trükköt is megosztunk, amitől még különlegesebb lesz: a főszerepet sokunk kedvence, a füstölt szalonna kapja!

Ezeket olvastad már?

A szakértő elárulta, hogy miért tilos a reggeli kávéhoz tejet inni

Sosem gondolnád, ezért teszik hálóba a narancsot

Íme egy igazi retro recept ez a legfinomabb krumplis tészta:

  • 1 kg krumpli
  • 3-4 kisebb hagyma
  • 500 g kockatészta
  • 1 ek őrölt pirospaprika
  • 100 g füstölt csemegeszalonna
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

Először is vágjuk fel apró kockákra a füstölt szalonnát, tegyük bele egy serpenyőbe és kezdjük el kisütni a zsírját, ügyelve arra, hogy kis lángon csináljuk nehogy hirtelen megégjen .Ezután szedjük ki a sült szalonnakockákat, és tegyük kicsit félre pihenni.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 4

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés