A megmaradt zsíron pirítsuk meg az előre felkockázott hagymát, amíg aranybarna nem lesz, de sűrűn keverjük meg mert könnyen lepirul! Ha kész a hagyma, vegyük le a tűzről, szórjuk meg pirospaprikával, és adjuk hozzá a kis kockákra vágott krumplit, majd keverjük össze jó alaposan.
Ez is érdekelhet: Ezért helyezz babérlevelet a radiátorra! Az eredmény lenyűgöző
Adjunk annyi vizet a krumplihoz, hogy teljesen lepje el, majd időnként megkeverve főzzük addig, amíg a krumpli teljesen megpuhul, és a szaft kellemesen be nem sűrűsödik. Ha még különlegesebb, még finomabb ízvilágra vágyunk, a főzés végén hozzáadhatjuk a szalonnakockákat is, ez igazán extra ízt ad az ételnek. Persze ez nem kötelező, hiszen a füstölt íz a szalonna zsírjából már így is remekül átjárja a fogást.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!