2. Karalábé
A karalábé is finom kovászolva. Vágjuk nagyobb hasábokra és fűszerezzük ízlés szerint. Hagyjuk 4-6 napig érlelni.
3. Karfiol
Szedjük a karfiolt rózsákra és úgy tegyük kovászolni. Fűszerezhetjük curryvel vagy kurkumával. Érleljük 3-4 napig.
Ez is fontos lehet: 60 éves kor felett igyon fél decit reggelente ebből az italból, csodákra képes
4. Zöldbab
Vágjuk le a zöldbab végeit és egészben kovászoljuk. Fűszerezzük kaporral, borssal és mustármaggal.
A vállalkozó kedvű emberek a fent felsorolt zöldségeken kívül több másikból is kovászolhatnak, a listának csak a képzeletünk szab határt. Azoknak, akik mégis a kovászos uborkát részesítik előnyben, adunk néhány tippet, hogyan lesz bőséges az uborka termésünk a kertben.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!