Szereted a kovászos uborkát? Akkor amit mutatunk, azt még jobban fogod szeretni!

Hirdetés

2. Karalábé

A karalábé is finom kovászolva. Vágjuk nagyobb hasábokra és fűszerezzük ízlés szerint. Hagyjuk 4-6 napig érlelni.

Hirdetés

3. Karfiol

Szedjük a karfiolt rózsákra és úgy tegyük kovászolni. Fűszerezhetjük curryvel vagy kurkumával. Érleljük 3-4 napig.

Ez is fontos lehet: 60 éves kor felett igyon fél decit reggelente ebből az italból, csodákra képes

4. Zöldbab

Vágjuk le a zöldbab végeit és egészben kovászoljuk. Fűszerezzük kaporral, borssal és mustármaggal. 

A vállalkozó kedvű emberek a fent felsorolt zöldségeken kívül több másikból is kovászolhatnak, a listának csak a képzeletünk szab határt. Azoknak, akik mégis a kovászos uborkát részesítik előnyben, adunk néhány tippet, hogyan lesz bőséges az uborka termésünk a kertben.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 5

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés