3. Csabai kolbász
A Csabai vékony és-vastagkolbász sertés húsból és szalonnából készül. Só, kömény és fokhagyma mellett paprikával gazdagon fűszerezett, füstölt, élénkpiros színű tennék. A Csabai kolbász fűszerezése nem tartalmaz borsot. A legjobban ajánljuk a fogyasztását egy friss szelet fehér kenyér mellé, igazi mennyei csemege!
4. Gulyás
Bár sok országban a gulyás egy sűrű húsos ragu, Magyarországon azonban leves jellegű ételt jelent, ezért nálunk gulyásleves néven ismert, aminek a legfontosabb alapja a gazdag ízű marhahús.
Olvasd el ezt is: Ez az egyetlen trükk segít megszabadulni a zsíros lerakódásoktól a konyhában
5. Szalagos fánk
A fánk egy édes sütemény, amelyet általában kelt tésztából készítenek és porcukorral megszórva, lekvárral megkenve kínálják fogyasztásra. Kedvelt változatai a képviselőfánk, a forgácsfánk, a farsangi fánk, a csőregefánk.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!