Hirdetés

TOP 10 legjobb és TOP 10 legrosszabb magyar étel a külföldiek szerint

OP 10 legjobb és TOP 10 legrosszabb magyar étel a külföldiek szerint
Hirdetés

3. Csabai kolbász

 Csabai vékony és-vastagkolbász sertés húsból és szalonnából készül. Só, kömény és fokhagyma mellett paprikával gazdagon fűszerezett, füstölt, élénkpiros színű tennék. A Csabai kolbász fűszerezése nem tartalmaz borsot. A legjobban ajánljuk a fogyasztását egy friss szelet fehér kenyér mellé, igazi mennyei csemege! 

4. Gulyás

Bár sok országban a gulyás egy sűrű húsos ragu, Magyarországon azonban leves jellegű ételt jelent, ezért nálunk gulyásleves néven ismert, aminek a legfontosabb alapja a gazdag ízű marhahús.

Olvasd el ezt is: Ez az egyetlen trükk segít megszabadulni a zsíros lerakódásoktól a konyhában

5. Szalagos fánk

A fánk egy édes sütemény, amelyet általában kelt tésztából készítenek és porcukorral megszórva, lekvárral megkenve kínálják fogyasztásra. Kedvelt változatai a képviselőfánk, a forgácsfánk, a farsangi fánk, a csőregefánk. 

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 5

Megosztás Facebookon!
Hirdetés

Ajánljuk még

Hirdetés