6. Húsleves
A közkedvelt leves ami a magyar otthonok elengedhetetlen vasárnapi levese, méltán nyerte el a külföldiek tetszését. Készíthetjük marha,-csirke és -tyúk húsból rengeteg zöldséggel, tálaláskor a legrégebbi hagyomány szerint, kézzel készített csigatésztát kínáljunk hozzá.
7. Kifli
Gondoltad volna, hogy a kiflit a külföldiek kifejezetten magyar ételként tartják számon, és abban a formában, ahogy mi esszük, máshol nem is igazán ismerik? Ehetjük szendvicsnek elkészítve, lekvárral,-mézzel,-nutellával számos lehetőség van a fogyasztására.
Erről tudtál? Ezt nem hagyhatod ki, ha szereted a madártejet: mindenki odalesz a torta verziójáért
8. Krémes
Ilyesmi jellegű süteményt a világ sok pontján készítenek, sokan mégis a magyar desszertek közt tartják számon. Végtelenül egyszerű elkészíteni, kevés alapanyag felhasználásával készülő finomság.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!